Klanten over...

 • Deze cursus heeft precies opgeleverd waar ik naar op zoek was. Ik werk al jaren met python, maar deze cursus heeft er voor gezorgd dat mijn coderen een stap professioneler is geworden. Hoe je praktisch codeert, maar ook hoe je “python” moet denken voor het ontwerp van code. 
  
  Erg praktisch is ook welke software je gebruikt, hoe je configureert, hoe je een project maakt en kan delen.
  
  De voorbeelden die behandeld worden zijn goed doordacht, ze worden in vervolgopdrachten verder gebruikt. De balans tussen uitleg en zelf coderen is goed. Je leert het beste als je hetzelf doet. Het cursusmateriaal is goed verzorgd en ik heb na de cursus opdrachten herhaald en uitgebreid om kennis niet verloren te laten gaan. Intensieve cursus en veel geleerd in korte tijd. Prima docent.
  Level 2: Python Advanced
 • Goed georganiseerd, goed lesmateriaal, goed tempo. De trainer schat goed in waar de behoefte ligt en gaat goed in op vragen. Prima cursus.
  Special: Python voor data analytics
 • De cusus was super goed, duidelijk uitleg, goede voorbelden, goede tempo...in een word ...GEWELDIG.
  
  Ik kijk er naar uit voor de volgende Python modules.
  Level 1: Python Fundamentals
 • Fijne training met veel ruimte voor specifieke aandachtsgebieden van de cursist. Goed opgebouwd en uiteindelijk een resultaat waar je veel van leert en als startpunt kunt toepassen voor je eigen projecten
  Level 2: Python Advanced
 • Erg tevreden over de Python cursus bij Arie Twigt. Een behapbaar instapniveau en er is een brede kennis aanwezig van de cursusleider. Een labs environment die ook na de cursus beschikbaar blijft is ook erg fijn. Goed tempo, aanpasbaar aan de groep. Heeft altijd wel een antwoord op de vragen die gesteld worden door de groep en weet waar hij het over heeft!
  Level 1: Python Fundamentals
 • Fijne opbouw in tempo en voldoende ruimte voor vragen. Ik heb het gevoel dat ik hiermee een goede start kan maken. Arie was heel geduldig en ik voelde alle ruimte om vragen te stellen en kreeg altijd het antwoord of de bevestiging dat ik nodig had. Echt kei fijn!
  Level 1: Python Fundamentals
 • Zeer goede cursus, en docent. Gedreven en duidelijk brengt Arie de stof over. Jaren geleden heb ik van Karel Emck les gehad. Mijn verwachting was weer een topdocent te treffen. En daarin is Arie geslaagd. Ik zal zeker de Advanced bij hem volgen. Maar in juli is net iets te snel. Wordt later in dit jaar. Daarna volgt de Webdevelopment.
  Prettig is ook dat Arie op elke vraag een antwoord weet te geven. Kennis reikt veel verder dan alleen Python. Dat motiveert om zelf ook verder in de stof te duiken.
  Dank Arie. Tot een volgende gelegenheid.
  Level 1: Python Fundamentals
 • Meerdere trainingen gevolgd bij De-Academies. Alle van een hoog niveau en door ervaren docenten. Ik had daardoor ook hoge verwachtingen van deze training en deze zijn ruimschoots ingelost! Dit was zelfs de beste training tot nu toe. Op een heel praktische en laagdrempelige manier werd alle stof rustig uitgelegd en werd je zelf ook elke keer aan het werk gezet. De docent (Arie Twigt) was zeer deskundig en heel prettig en open qua communicatie. Nogmaals hartelijk dank Arie! Zeer waarschijnlijk tot de volgende keer bij de Python Advanced cursus. Eerst nog even wat meer oefenen :-).
  Level 1: Python Fundamentals