Level 2: Python Advanced

Beschik je al over basiskennis van Python en heb je al regelmatig Python scripts gebouwd? Dan hoeven we je vast niet meer enthousiast te maken over Python... :). We hebben wél een toffe training voor je om je kennis van deze taal next level te krijgen.

In de tweedaagse training Python Advanced gaan we je helpen om nog meer als 'developer' te denken en te werken. Je leert scripts en codebases bouwen, testscripts schrijven, API's aanroepen en dingen als object georiënteerd programmeren.

Kortom, deze training is onmisbaar als je structureel met Python werkt of wilt gaan werken. Je leert direct veel praktische toepassingen zodat je niet alleen met theorie maar ook met praktijkoplossingen naar huis gaat.

Het inschrijfgeld bedraagt € 1.075,- per persoon (exclusief 21% BTW). Het inschrijfgeld is inclusief cursusmateriaal, lunch en koffie/thee en na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.


Inschrijven  

Onderwerpen

  • Opzetten van een Python project: we herhalen nog even de belangrijkste elementen uit het opzetten van een Python project.

  • Configureren van de Debugger: worden je scripts complexer dan helpt deze functionaliteit je om snel bugs te vinden en deze te verbeteren.

  • Eigen functies organiseren: heb je ooit een programmeertaal geleerd waar je zelf functies kunt creëren? In Python wel!

  • API's aanroepen: je leert hoe je data kunt ontsluiten via API's. Enorm belangrijk nu iedereen data wil ontsluiten.

  • Een Command Line Interface bouwen: het is mogelijk om een eigen interface te maken waarmee je opdrachten kunt geven aan een Python script.

  • Object Oriented Programming: je leert extreem efficiënte en schaalbare modellen bouwen die ook gebruikt kunnen worden om met meerdere mensen aan te werken.

  • Testen en test-driven development: maak je complexere modellen dan zul je vooraf al moeten nadenken over validatie. Hoe richt je dat slim in?

  • Decorators: dit helpt je je nieuwe code toe te voegen aan een model zonder dat alles weer op de schop hoeft.
 

Voor wie?

Het is belangrijk dat je of de training Python Fundamentals hebt gevolgd of al werkervaring hebt opgedaan met Python. Deze training gaat een flinke stap verder dan de Fundamentals training en geeft je na afloop het recht om je Python specialist te noemen. Je hebt gedegen kennis van alle concepten die voorkomen in het programmeren in Python.

Wat levert het op?

Je hebt alle kennis in huis om goede Python scripts te maken. Scripts die je hebt gemaakt zijn van goede kwaliteit omdat je het testen van code hebt verwerkt in je ontwikkelproces. Data kun je ontsluiten (al dan niet via API's) en je kunt dit verwerken tot een goed model.

Data en locaties (klassikale trainingen)

 

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 1.075,- per persoon (exclusief 21% BTW). Het inschrijfgeld is inclusief cursusmateriaal, lunch en koffie/thee.

De lessen vinden plaats van 09:30 tot 16:30 uur. Na aanmelding ontvang je ongeveer een week van tevoren een email met de exacte gegevens over de locatie, routebeschrijving etc.

  Inschrijven  
3 garanties bij de Python Academy

Bij ‘de specialist’ mag je wat extra’s verwachten. Daarom geven we 3 garanties die geen enkel ander opleidingsinstituut durft te geven: Lees meer over onze unieke garanties.