3 garanties bij de Academies

Neem je deel aan een training? Dan investeer je tijd en geld. Daar wil je natuurlijk wel wat voor terug. Om je te garanderen dat onze toptrainers je ook naar topprestaties leiden, geldt voor al onze trainingen een:
 1. Doorgangsgarantie

  De annulering van een cursus is altijd vervelend. Je verliest kostbare tijd omdat je op zoek moet naar een andere oplossing. Bovendien loop je de voordelen mis die de opleiding je biedt: meer efficiëntie en meer productiviteit. Daarom geven de Academies een doorgangsgarantie. Zijn er onvoldoende inschrijvingen voor een klassikale training, dan krijg je een individuele training aangeboden - als je dat wilt. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
 2. Kleine-groepen-garantie

  Een klassikale cursus heeft pas meerwaarde als er voldoende aandacht is voor de individuele deelnemer. Daarom bestaan onze groepen uit maximaal 10 personen. Maar ook bij slechts 1 inschrijving gaat een cursus gewoon door!
 3. Niet-goed-geld-terug-garantie

  Deelnemen aan de trainingen van de Academies is zonder risico. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je 100% tevreden bent. Om dat te garanderen, werken we uitsluitend met top trainers.

  Voldoet ons aanbod toch niet aan je verwachtingen? Dan betalen wij je de gemaakte kosten volledig terug. We gaan hierin een stap verder dan anderen: omdat jij al kostbare tijd hebt geïnvesteerd, zijn ook de koffie, lunches en administratie voor onze rekening.

Waarom is deze garantie zo bijzonder?

100% Tevredenheid garanderen voor klassikale trainingen en consultancy. Geen enkel groot opleidingsinstituut durft dit aan. Waarom niet? Omdat ze werken met een pool van freelancers met wisselende kwaliteit. Als deelnemer moet je maar net het geluk hebben een echt goede docent te treffen. Bij de Academies werken we met uitsluitend toptrainers. Vandaar dat wij een volledige niet-goed-geld-terug-garantie kunnen geven.